bcDraga vizitatorule,

Iti multumesc ca ai ajuns pe pagina mea. Pentru ca probabil ti-ai dorit sa afli mai multe despre persoana din spatele aparatului de fotografiat, voi incerca sa scriu cateva cuvinte despre mine si totusi sa pastrez misterul pana cand ne vom cunoaste.

Cu un aparat rusesc Smena si un blitz care se alimenta direct de la priza a inceput totul. Se intampla acum aproape 20 de ani. Atunci am fotografiat prima nunta. Rezultatul!? 50 de fotografii si o pasiune pentru o viata. Imi amintesc mereu cu placere de aceasta prima experienta fotografica cu responsabilitate. Anii au trecut insa dragostea pentru fotografie nu a disparut niciodata.

Lucrurile s-au schimbat cand un fotograf profesionist si apoi prieten a crezut in mine si m-a acceptat pe langa el. Ce era doar un hobby s-a transformat in ceva mult mai serios.

Imi place sa cred despre fotografiile mele ca sunt altfel. Imi plac oamenii si naturaletea lor si incerc sa surprind asta in fotografiile mele. Cand fotografiez imi doresc sa fiu observat cat mai putin.  Fiecare eveniment este diferit si din fiecare am ocazia sa invat cate ceva iar pe langa posibilitatea de a cunoaste noi oameni si de a fi mereu surprins de gesturile lor un alt avantaj al acestei pasiuni este acela ca iti poti face noi prieteni. Vreau ca fotografiile mele sa fie naturale si vreau ca fiecare din ele sa spuna o intreaga poveste.

Si cum am zis la inceput, as vrea sa pastrez o parte din mister pana cand ne vom cunoaste. Abia astept…

Cu drag, Ciprian